נפתח את האירוע בעמדת סביצ'ה עמוסת דגים טריים מצולחתים ב'פאני-פורי' הודי
שתוגש לצד קוקטייל יווני בצ'ייסר שייתן ניחוח של חווית חתונה קצת שונה , הרבה יותר מוצלחת.
נמשיך בעבודה על דגים טריים – בין אם זה סשימי של מוסר ים שעד הבוקר עוד שחה , או ערייס של בר ים שנצלה על גריל פחם פרונטלי ומעוצב.
וכל זה בשילוב של מנות מכל העולם: כדורי ארנצ'יני שמוגשים על מצע של פולנטה תירס ופטריות כמהין , קנלוני במילוי גבינת ריקוטה ועלי תרד , טאבון אבן מצופה פסיפס שיוציא לנו בצקים אפויים ופיצות מיוחדות לאורך כל האירוע.
ועד לקינוחים – שם הטאבון ימשיך להוציא פיצות שוקולד בסגנון 'בננה – לוטי' שישאיר לכל האורחים ( ובמיוחד לשיכורים ברחבה) טעם שיזכיר לנצח את החתונה שלכם
כל המנות שיוגשו בחתונה החלבית שלכם יוכנו באותו יום , רובן אף בשטח האירוע , הסלטים ייחתכו ממש קרוב להגשת המנות וככה האוכל שהאורח שלכם יקבל יהיה פרשי , רענן , טרי , מדויק וטעים.
אם בא לכם לצאת עם האיכר להרפתקה ולטעום מכל העולמות – תפריט חלבי דגים זו הבחירה הנכונה עבורכם
חווית טעמים מובטחת 😊
רוצים לטעום ?